Terwijl het Belgisch kampioenschap stilaan op zijn einde aan het lopen was, gingen rond 15u00 het BK 4x200m van start. Onze afgevaardigde ploegen kwamen een beetje gehandicapt aan de start maar daarom niet minder gemotiveerd! De dames in deze volgorde, Elle, Helena, Lotte en Sam mochten in reeks 2 baan 5 van start gaan. Ze eindigde hier als 4de in een tijd van 1'49"37 en werden in totaal 13de op de 21 ingeschreven ploegen. KNAP gedaan lady's! Bij onze herenploeg met Senne, Christian, Jan en de op de valreep opgeroepen Baha Edine, verliep het niet zoals verhoopt. Na de stokwissel van Senne aan Christian snelde deze naar een gelijke koppositie met CABW om de stok nipt buiten de aflossingszone door te geven aan Jan maar daar hadden ze op dat moment geen weet van. Jan gaf de stok in volle snelheid door aan Edine maar hier gebeurde het onverhoopte! De stok viel en hierdoor kon onze herenploeg niet finishen. Spijtig, maar niets aan te doen. Revanche in de zomer mannen! Foto's heb ik nog niet ontvangen van de aanwezige trainers, maar zo snel als ik deze heb komen deze bij het verslag.