Vorige woensdag vertegenwoordigden 16 lyrianen hun school tijdens het  Vlaams indoor SVS kampioenschap te Gent. Heel wat PR's moesten er aan geloven.Mila V E mocht als enige met goud naar huis nadat ze in 2'19'77 de 800m wist af te werken. Ook Leni en Imer kozen voor dit nummer en liepen de ziel uit het lijf. Op de 200m wisten Sam, Lena, Eva, Laure en Brent een PR tijd neer te zetten wat Lars, Linde, Mirthe en Brecht net niet lukte. Ook in de spurt (60m) werd er snel gelopen: Kjersti wist zich te plaatsen voor de finale en werd 5de in 7.99''. Lars en Jitse liepen sneller dan ooit wat deze keer niet lukte voor Brecht, Elle, Brent en Lotte. Bij het hoogspringen was het enkel Kjersti die in actie kwam. Met een mooi PR van 1.55m mocht ze terecht blij brons omhangen. Het verspringen verliep met ups en downs. Lena en Eva sprongen een nieuw indoor PR met 4.84m en 4.23m en Laure sprong met 4.10m verder dan haar beste outdoor prestatie . Bij Mirthe lukt het terug steeds beter, en ze was dan ook zeer tevreden met 5.09m. Elle en Lotte konden niet verbeteren. Jammer genoeg ging het helemaal  niet zoals gewenst voor Sam en  Linde , owv een zeer onregelmatige aanloop waren 3 nulsprongen het zware verdict. Kop  op hé meisjes , het komt terug goed! De papa van Laure, Philip word ook nog bedankt voor de mooie foto's van weeral een knappe meeting van onze atleten!