Op 14 maart 2020 staat de 31ste editie van de jeugddag te Gent op het programma voor atleten van kangoeroe tot en met miniem. Het thema van dit jaar is : “spike op zoektocht in Japan”. Het is een superleuke dag, boordevol sport en spel op een ludieke manier. Diegenen die er reeds een keertje bij waren zijn er als de kippen bij om weer mee te gaan. Omdat dit een echte teamdag is, heeft het clubbestuur besloten om een bus in te leggen. Deze dag wordt volledig gratis aangeboden door de club. Snel inschrijven is de boodschap ( vol=vol ) Vertrek is voorzien op de parking van cc De mol om 7.30u  ( samenkomst om 7.20u ) en terugkomst omstreeks 18.00u. Voor de begeleiders en medewerkers wordt  ’s ochtends een koffiekoekje voorzien op de bus. Wat je zeker moet meenemen : voldoende eten / drinken en gezonde tussendoortjes voor een ganse dag, Rode kledij , korte broek en rood T-shirt onderaan, en vooral een opperbest humeur want we maken er een TOP dagje van. De inschrijvingen lopen als een trein, nog slechts een 10 tal plaatsjes vrij. Wil je graag je naam vereeuwigd zien op onze vlag, schrijf je dan als de bliksem in !!! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar ilse.bogers@telenet.be .  ( laatste inschrijfdag 6/03/2020 !!! )