De 4° Natuurloop van AC Lyra was alweer een schot in de roos. Zo'n kleine 700 deelnemers boden zich aan en kregen het met de hevige windstoten hard te verduren. Heel wat Lyrianen tekenden present en leuk was zeker ook dat 5 Lyrianen het podium opmochten. Mame Takho werd knap winnares van de 5 Km voor clubgenote Lissa Verhaegen. Sander V. haalde brons bij deze afstand bij de mannen. Kristof testte zijn beentjes nog eens voor zijn vertrek naar Sevilla (marathon op 23/02) en deed dit met succes met een zege op de 10Km. Gunter G. was dan weer de beste op de langste afstand, de 25 Km. Ook de andere deelnemers en Lyrianen in het bijzonder heel knap werk!!! De uitslagen en de foto's (van de hand van Jean en Marcel van Lier in Beeld, waarvoor dank) van de natuurloop zijn te raadplegen via onderstaande link. Wij danken de bijna 700 deelnemers, de toeschouwers en de talrijke medewerkers voor hun deelname en vlotte verloop!