Naar jaarlijkse traditie namen we deel aan de enigste 4x200m wedstrijd voor cad en sch in het indoorseizoen en dit jaar werden we vertegenwoordigd door 5 ploegen waarvan 2 meisjes en jongens cadetten ploegen en 1 dames scholierenploeg. Mijn doel was om zoveel mogelijk cadetten te laten deelnemen aan deze discipline omdat dit zo wie zo de groepssfeer positief bevorderd. We zijn hier goed in geslaagd, en moesten spijtig genoeg nog Kaatje missen die wegens ziekte niet kon deelnemen. Maar al goed konden we op 1/2 fond loopsters Phebe, en in extremis, op Olivia rekenen om twee volledige dames ploegen af te vaardigen. Ook bij de jongens konden we rekenen op Michiel om de jongensploegen aan te vullen, waarvoor allen dank! De meisjes hadden zich het doel gesteld om een aanval te wagen op het clubrecord zodat ik genoodzaakt was om de huidige snelsten bij elkaar te zetten met Kjersti, Leni, Sam en Jutta zodat onze andere ploeg uitkwam met Linde, Lena, Phebe en Olivia. Beide ploegen werden in dezelfde reeks ingedeeld en vanaf de eerste meters nam onze snelste ploeg de leiding in deze reeks en streed onze andere ploeg voor wat ze waard waren. Beide ploegen geraakten foutloos aan de finish met 1'49"66 als afgeklokte tijd voor de 1ste ploeg waarmee ze slaagde in het beoogde doel om het CR te pakken en een met een eindtijd van 1'58"41 liep Olivia als slotloopster van de andere ploeg over de meet. KNAP gedaan van beide ploegen! Ook de jongens ploegen stonden in dezelfde reeks met Lars DH, Stef, Michiel en Lars M in baan 4 en Bjarne, Thomas, Rube en Matthijs in baan 3. Hier was het Lars DH die pijlsnel startte gevolgd door Bjarne die er alles aan deed om in de slibstream te blijven. Beide ploegen deden voortreffelijke aflossingen en zo kon Lars M als 3de aftikken in een sterke tijd van 1'45"48, wat maar 3 honderdsten boven de huidige cr tijd was, gevolgd door Matthijs die na 1'54"82 de meet overschreed. STERK gelopen gasten! Trainer Jurgen was ook aanwezig met een dames ploeg die samengesteld was uit Mirthe, Elle, Imer en Kate. Ik was al terug onderweg met taxi papa Matthijs als ze hun wedstrijd liepen in reeks 3 en afklokten na 1'53"62. KEI GOE gedaan dames! Ik hoop dat onze atleten ervan genoten hebben? Ik in elk geval wel en dan rest me nog de carpoolende ouders nog te bedanken!