Het BK Masters veldlopen werd voor het eerst georganiseerd op het loodzware parcours van het Park van Laken waar vandaag normaal het BK Alle Cat zou doorgaan maar door het stormweer werd verplaatst naar volgend weekend. Nooit eerder kwamen zoveel masters aan de start, want 440 moedige deelnemers trotseerden het zware parcours, geteisterd door hevige en gure windstoten. Katleen en An startten in dezelfde wedstrijd maar beiden in een andere categorie. Trainer Koen en Peter hadden op het hart gedrukt niet te snel te starten wegens de zwaarte van het parcours en dat bleek de goede taktiek. In de 2° helft slaagden onze dames er nog in te versnellen en zo liep onze Vlaamse Kampioene Katleen naar een schitterende 2° plaats op slechts 17" van de winnares en mocht het podium op voor zilver in de categorie W40 . Ook An was zeer tevreden met haar knappe 9° plaats in de categorie W35. De aanwezige coaches Koen en Peter zagen dat het zeer goed was...! De foto's zijn van de hand van Peter Wagemans, waarvoor dank!