Kristof zocht met zijn ouders het zonnetje van Sevilla op om zijn voorjaarsmarathon af te werken. Hij startte er met de ambitie in de buurt van zijn bestprestatie te finishen en daar slaagde hij zeer goed in. Hij startte de eerste 10 Km aan 3'22" per Km om daarna bijna constant aan 3'24" /Km te lopen en nog te versnellen naar 3'23" in de laatste 10 Km. Halfweg had hij een split op de Halve marathon van 1u11'58". De 2° wedstrijdhelft kwam hij in de groep terecht van de snelste dame (die het parcoursrecord verbeterde met meer dan 2'), waar hij zijn wagonnetje aanpikte en zo zijn 2° helft nog sneller kon afwerken, want hij zette hiervoor 1u11'23" neer. Uiteindelijk finishte hij dus in 2u23'21" of zijn 2° beste prestatie ooit na zijn toptijd in 2016 in Eindhoven neerzette (2u22'55"), slechts 26" verschil... Hij gaf een zeer tevreden en redelijk frisse indruk na de aankomst. Zijn coach Gille uitte zijn tevredenheid die er alle vertrouwen in heeft dat Kristof dit jaar zijn CR nog kan verbeteren... Wij kijken uit naar Berlijn en Kristof naar de verdiende 'Mac Donalds'...!