De Coronaperiode heeft er voor gezorgd dat we onze joggers minder vaak zien. Hopelijk blijven jullie wel actief. Jullie missen wellicht niet alleen het sociaal contact, maar ook een uitdaging. Om jullie enerzijds te blijven prikkelen in het lopen en om anderzijds de band met de club aan te sterken, heeft Running&Co in samenwerking met Sporttijden en Hopa Sports een tool ontwikkeld waarmee je uitdagingen kan creëren voor jezelf. Om concreet aan te tonen hoe het werkt organiseert Running&Co tussen 18/05 en 31/05 een “virtuele loopuitdaging” waarbij de deelnemers kunnen kiezen om 5km of 10km te lopen. Deelname is gratis. Ze registreren hun tijd in de app of via de website en maken kans om een loopharnas met verlichting te winnen  (afbeelding hiernaast), we verloten er één per 50 deelnemers. Aanmelden voor deze uitdaging gebeurt via https://www.hopasports.com/nl/event/running-co-virtual-series. Aanklikken via de 'link'. De club die in die periode procentueel (in verhouding tot het ledenaantal van CAD tem MAS) het meest aantal deelnemers heeft kan materiaal aankopen voor haar recreatieve werking ter waarde van € 500!