In navolging van de beslissing van de Veiligheidsraad van 13/05 en na overleg met de Federatie en het clubbestuur werden na goedkeuring (onder voorbehoud van evt. wijzigingen) van de Lokale Overheid enkele wijzigingen en versoepelingen doorgevoerd ivm de trainingen op onze piste in Lier. De voornaamste wijzigingen zijn aangeduid in het document via de 'link'. De belangrijkste wijzigingen zijn vooral de uitbreiding van de groepen tot 10 atleten (incl. trainer) per zone (zie schema via 'link') op de piste (max. 80 atleten per trainingsslot). De trainer is NIET vast meer verbonden aan dezelfde groep (kan dus meerdere groepen begeleiden). De reservatie (voor dagelijkse trainingen vanaf 09.00 uur per trainingsslot van 1u45') gebeurt nog steeds via de trainers die een link hebben gekregen voor toegang tot het reservatiesysteem van de Stad Lier. Voor de jeugd worden de trainingen terug opgestart vanaf de volgende versoepeling in fase 3 (08/06) omdat de vereiste ‘social distancing’ en veiligheidsregelgeving te moeilijk toepasbaar is en de gewenning aan deze strikte regels eerst best enige tijd ervaren worden bij de heropening van de scholen vanaf 15 of 18/05.