De kogel is door de kerk… Zopas ontvingen we van de Lokale Overheid het licht op groen voor de heropstart van onze jeugdtrainingen. Na 10 weken vol ongeduld staat ons  jeugdteam te popelen om jullie terug met open armen te ontvangen vanaf volgende week woensdag 10-06. Wij hopen dan ook dat jullie weer allemaal van de partij zijn om jullie atletiekvriendjes of vriendinnetjes en trainers terug te zien. Het is wel zo dat het er (hopelijk voorlopig) wel iets anders zal uitzien, want de jeugd zal in de aanvangsfase apart trainen om de spreiding en ‘overbevolking’ van de trainingen maximaal te bekomen. De jeugdtrainingen zullen ook iets vroeger van start gaan om 18.00 uur en zullen eindigen om 19.15 uur. Voorlopig worden nog geen ouders of begeleiders toegelaten in het atletiekstadion (‘Kiss and ride’ zone voor het brengen van de kinderen en ophalen aan uitgang piste (parking wachtzone thv torengebouw)) Mogen we wel vragen om de kinderen niet te vroeg te brengen en ten vroegste om 17.50 uur, om kruising met andere groepen te vermijden? Alle details  kan je nalezen via de 'link' alsook het bovenaanzicht van de piste als verduidelijking van de veilige regelgeving… Wij hopen vanzelfsprekend dat de strikte regels snel zullen versoepelen maar daar kunnen we alleen op rekenen als IEDEREEN zijn bijdrage levert. Bij elke versoepeling houden we jullie zeker zo snel mogelijk op de hoogte. Hopelijk tot woensdag 10-06 !!! BE THERE !!!