Stilaan maar zeker hebben we het virus bij zijn nekvel en daarom worden ook bepaalde regels vanaf 01/07 versoepeld. Zo zullen we vanaf 01/07 terug publiek (ouders, grootouders, ...) op de piste toelaten tijdens de trainingen. We zullen ook de horeca voorzichtig terug opstarten met dranken en versnaperingen die we serveren vanuit de kantine via een coronaveilig traject (ingang via schuifdeur overkapping en uitgang via schuifdeur kant piste). Het verbruiken van de dranken zal kunnen gebeuren op tafeltjes en stoelen op coronaveilige afstand onder de overkapping. Deur tussen sanitair en cafetaria blijft gesloten om contacten met gebruikers sanitair te vermijden. Ook de kleedkamers gaan terug open (cfr opening zwembaden). Op zaterdag 25/07 pakken we dan weer uit met een 'coronaproof-meeting' om te wennen aan de nieuwe regelgeving voor meetings. We zullen een jeugdprogramma gecombineerd met een programma voor atleten met beperking aanbieden in de voormiddag onder vorm van een driekamp, gevolgd door een individueel programma vanaf cadet. Het uurrooster wordt eerstdaags verspreid. We zullen werken met voorinschrijvingen volgens de nieuwe regels. AC Duffel en AVZK zegden toe om ook deel te nemen met hun atleten en mee te werken aan deze unieke meeting. BE THERE !!!