Voor onze Coronaproof-meeting van zaterdag aanstaande werden specifieke richtlijnen opgesteld, gebaseerd op de veiligheidsregels van de overheid. Als link treffen jullie deze richtlijnen aan. BELANGRIJK is zeker dat we vragen dat IEDEREEN zich voorziet van een mondmasker, dat ook dient gedragen te worden in de omstandigheden vermeld bij de richtlijnen (ook voor atleten (+12j) voor en na hun discipline). Er werd ook een bovenaanzicht van de piste bijgevoegd, dat jullie een duidelijker beeld geeft van de manier waarop we de organisatie zullen aanpakken. OPGELET: hoofdingang is ter hoogte van het torengebouw en uitgang ter hoogte van parking cafetaria (CC De Mol). Elke toeschouwer zal gevraagd worden een identificatiekaartje Contact-tracing in te vullen en te deponeren in de voorzien urne aan de uitgang bij het verlaten van de wedstrijd. We hopen op jullie medewerking en burgerzin te kunnen rekenen om alles vlot te laten verlopen. Wie graag nog een handje toesteekt, is meer dan welkom door een mailtje te sturen naar jean.vanherck@aclyra.com. Tot zaterdag en hou het zeker veilig...!!!