Onze Micromeeting kon rekenen op een zonnig weertje en de wind stond ideaal om de spurters te stuwen naar hun besttijden. Afgaande op de uitslagen profiteerden zo'n 45 Lyrianen van deze omstandigheden. Spijtig dat de wind soms iets te fel in het voordeel blies, maar achteraf kregen we van de aanwezige atleten en hun entourage heel wat lof voor de geboden kansen. In beperk mij tot de meest opvallende PR's. Bij de cadetten liepen Jutta en Bjarne naar hun beste 100m ooit. Dat was ook het geval voor de juniores Jarne en Arne maar Tom spande de kroon door 2 honderdsten sneller te lopen dan zijn eigen clubrecord bij de masters M40. Bij de 200m waren er PR's voor cadet Lars M. en gooide de te hevige rugwind roet in het eten van de meeste Lyrianen. Bij de 1500m zagen we sterke tijden en PR's voor cadet Axl, master Tine, junior Pjotr, en de seniores Otto en Sander. Als toetje boden we nog een 4x100m aan in voorbereiding van het BK aflossingen. 5 Lyra-ploegen waarbij 2 cadettenploegen, 2 gemengde scholier-juniorsploegen en 1 ploeg met atleten met beperking,  tekenden present en lieten de 'teamspirit' hoogtij vieren. Bedankt voor jullie enthousiasme en vooral ook de medewerkers die alles prima coronaproof organiseerden. De 120 aanwezige toeschouwers konden meegenieten van deze zeer geslaagde sportnamiddag, die op perfect 3 uur werd afgewerkt. Zo bleven we perfect onder de toegestane 400 aanwezigen in het stadion... De uitslagen van de micromeeting van 05-09-2020 zijn te raadplegen via onderstaande link alsook de mooie foto's van fotograaf van dienst Senne!