Voor de oefenmeeting bij de jeugd van vanavond, vragen wij dat alle jeugdatleten zouden aanwezig zijn om 18.00 uur. De toegang voor het stadion is voor IEDEREEN (atleten en publiek) via het torengebouw. Daar melden de jeugdatleetjes zich aan en registreren de toeschouwers zich op een 'contact tracing' lijst. Het dragen van mondmaskers voor het publiek is een verplichting. Alleen bij het zittend consumeren in de cafetaria of onder de overkapping mag dit mondmasker worden afgedaan. Het uurrooster werd bijgevoegd via de 'link'. We vragen dat de atleetjes hun borstnummer seizoen 2019-2020 meebrengen en ook veiligheidsspeldjes om die op te hangen. De atleetjes die nog geen borstnummer hebben, krijgen er één van de organisatie. Mogen we vragen om zoveel mogelijk het wedstrijdsinglet of een rood T-Shirt te dragen om het teamgevoel wat aan te wakkeren...De atleetjes kunnen hun rugzak achterlaten op het middenveld in apart aangeduide vakken per categorie. De overkapping is voorbehouden voor de cafetaria en het publiek. Eerst wordt er een gezamelijke opwarming voorzien deels op muziek (ingeoefende dans van de woensdagtraining). Om 18.30 uur begint de meeting. Na de laatste discipline per groep zullen de jeugdatleten onmiddellijk naar het podium worden begeleid voor de ontvangst van hun prachtige medaille. Ouders die ter plaatse nog een handje willen toesteken zijn van harte welkom en mogen zich aanbieden bij Jean bij aankomst.