Slechts 3 scholieren (?) traden aan op het KVV voor scholieren in Heusden-Zolder. Svelte was de absolute vedette van de dag want ze opende de eerste wedstrijd 400m Horden met een clubrecord, dat van Sarah Mees was en reeds 19 jaar op de tabellen stond. Ze finishte in 65"08 en verbeterde zo het clubrecord met 0.31". Het leverde haar een verdiende zilveren plak op. Bij de korte horden zette ze ook een goede 15"09 neer iets boven haar beste, maar na de 400 Horden geen sinecure. Ook Brecht liet van zich spreken met een besttijd op de 400m in 53"79 waarmee hij 0.82" sneller was dan ooit. Romée koos voor dezelfde afstand met hetzelfde succes een PR van 61"62 of 0.61" beter dan ooit. De zeer lage opkomst van onze scholieren werd gecompenseerd met knappe prestaties! Gefeliciteerd Svelte, Romée en Brecht!