WAW! Een lange maar zeer vruchtbare dag! Vandaag werden er geen medailles behaald maar de blijvende inzet, in deze niet simpele corona tijden, werd voor alle deelnemende atleten beloond! Jutta en Kjersti openden in dezelfde reeks van de 100m met een super pr tijd van 12.64" met maar een verschil van 2 duizendsten, waardoor beiden hun deelname aan de finale verzekerden. Het mag gezegd worden dat deze lichting cadetten heel sterk voor de dag kwam. In de finale stond Kjersti in baan 1 en Jutta in baan 8. Beiden deden hun uiterste best waardoor Kjersti als 7de finischte in 12.68" en Jutta als 5de in 12.58" waarmee ze beloond werd met een nieuw clubrecord dat sinds 2015 op naam stond van Sam Theeuws! Uitstekend gedaan meisjes! Ondertussen was Paul ook van de partij om Bjarne en Lars M klaar te stomen voor de 100m horden. Beide jongens overschreden in dezelfde reeks de nieuwe horden hoogte voor de cadetten van 0.84cm, sneller dan ooit, foutloos en in 3 pas voor de kenners. Dit resulteerde natuurlijk in nieuwe besttijden van 14.91" voor Bjarne met een plaats op de CR lijst en 16.34" voor Lars! TOP gasten! Ook Jutta voldeed aan de verwachtingen! Zij klokte voor de 1ste maal af onder de 12" (11.88") op haar favoriete 80m horden. Nice Jutta! Lena had 2 selecties kunnen afdwingen. Ze begon bij het verspringen waar ze met 4m96 verder sprong dan ooit en 5de beste verspringster van Vlaanderen werd om even daarna, met onze nieuwste speer, maar liefst 2m44 verder te werpen dan ooit en nu 29.24m achter haar pr mag schrijven. Klasse Lena! Op naar de 5m bij ver en 30m met de speer op onze kampenmeeting. Afgesproken? Kjersti liep ondertussen nog een 200m waar ze met 26.64" de 5de snelste tijd van al de deelnemers wist neer te zetten. Sterk Kjersti! Nu was het de beurt aan de langere loopnummers waar Axel opende op de 1500m. Hier liep hij een hele sterke wedstrijd, perste er nog een ultieme spurt uit met een mooi pr van 4'32"02 en 8ste plaats als prijs! Knap gedaan Axl! Onverhoopt maar van vele markten thuis, mocht Lars DH deelnemen aan de 800m wat als atleet bij de spurtgroep niet evident was. Maar zoals we hem kennen bracht hij dit ook tot een goed einde, dit vooral door zijn wilskracht en inzet tijdens de trainingen. Met 2'16"33 bleef hij wel 25 honderdsten boven zijn besttijd maar liep voor wat hij waard was. Beresterk Lars! Leni kwam als laatste aan de bak. Blij dat ze erbij kon zijn na een lange tijd van lichamelijke pijntjes en kwaaltjes. Ze had zich de laatste tijd wat toegelegd op de minder explosieve nummers en werd met haar tijd op de 400m van 64.31", die ze eind augustus had gelopen in Vilvoorde, toegevoegd aan de selectie en terecht! Ze kwam uit in de misschien voor haar wat te trage reeks maar liet de chrono stoppen op 63.48" wat 0.83" sneller liep was dan ooit! Verdiend resultaat Leni! De knappe en sterke resultaten lieten mij en de Paul natuurlijk glunderen maar we genoten zeker evenveel van de inzet en samenhang van onze atleten. One Team....! Ook nog te vermelden dan dankzij een puike organisatie en de inbreng van hoofdscheidsrechter (trainer) Ken en officieële (trainer) Jurgen en het ondersteunend oog van (voorzitter VAL) Gery, dit dit kampioenschap verliep van een leien dakje!