Wie had dit gedacht? Een podiumplaats had ik gehoopt maar dit had ik niet verwacht! In de reeksen pakten onze dames, Jutta, Linde, Lena en Kjersti al uit met de beste tijd van 49.87" over al de ploegen. Deze uitslag was maar 3.5 tienden van het clubrecord verwijderd die de ploeg van verleden jaar neerzette waar toen ook Jutta en Kjersti deel van uitmaakten. Onze cadetten waren er op uit dit clubrecord te breken maar zeker ook om een podiumplaats te behalen dit na de diskwalificatie van de sterkste ploeg (KAAG) op papier. Jutta startte zoals we ze kennen, pijlsnel. De voorsprong werd na de aflossing tussen Linde en Lena een beetje gereduceerd zodat Kjersti als 2de afloste, maar zoals in de reeksen, een formidabele eindspurt er uit perste en zo als primus de meet overschreed in een tijd van 49.64". PROFICIAT KAMPIOENEN! Deze prestatie bewijst dat je niet alleen over snelle atleten moet beschikken maar over een team sterk gemotiveerde atleten. Dik verdiend meisjes! Onze jongens waren ook erg gemotiveerd om alles uit hun lijf te persen. Bjarne was de starter gevolgd door Benjamin, Lars M en Las DH. De jongens liepen voor wat ze waard waren maar moesten de duimen leggen voor de uit de kluiten gewassen concurrentie en finishten in een mooie tijd van 50.24". WELL DONE GUYS! Bij de scholieren waren de dames Elle, Svelte, Kate en Mirthe en Imer met trainer Jurgen ook al vroeg van de partij, maar na aanmelding bleek dat er wat ploegen waren weggevallen en dat de ploeg daarom rechtstreeks naar de finale van de 4x100m werden doorverwezen die pas 14u30 van start zou gaan. Daarom werd er ook beslist om toch ook een nog ploeg van 4x200m op te stellen. In volgorde van Elle, Imer, Kate en Mirthe liepen de dames zonder hoge verwachtingen hun wedstrijd uit in 1'53"05. Een uurtje later mochten dezelfde atleten de 4x100m aanvangen aangezien Svelte een klein kwetsuurtje had opgelopen. Hier deden ze zoals het betaamd hun uiterste best om af te klokken na 52.73" als 7de in hun reeks. GOED GEDAAN dames! Dit is het relaas van de spurters en trainers Simon zal dit nog aanvullen met relaas van de sterke prestaties geleverd door de halve fond lopers. Ondertussen kunnen jullie al genieten van de mooie sfeerbeelden via de foto link.