Een schitterende seizoen afsluiter van onze masters dames! Anja die begin dit jaar bij W40 categorie toetrad, nam voor de 1ste maal deel aan de 80 meter horden met een tijd van 15.24" eindigde ze op de minst dankbare 4de plaats met als troost een plaatsje op de CR tabellen. Haar vriend Bart aangesloten bij SPBO maar ook traint bij Fons voor o.a. het speerwerpen behaalde brons in deze discipline met een worp van 36.03m. Op de halve fond stonden op de 800m Katleen en Tine klaar om om te starten. Katleen moest als 1ste de wedstrijd aanvangen en nam aanstonds het voortouw om met meer dan drie seconden voorsprong Belgisch Kampioen te worden in een sterke nieuwe pr tijd van 2'21"89! Tinne kon in de volgende reeks, sterk aangemoedigd door haar wederhelft Rudi, niet achter blijven en liep als 6de over de meet in een eveneens best tijd van 2'23"85. STERK gepresteerd dames. PROFICIAT!