Na het slechte weer van gisteren was het vandaag niet veel beter en dit zal zeker, zou je zeggen, een negatieve invloed hebben op de prestaties van onze meerkampers Kjersti, Svelte en Bjarne! Al goed dat over de 2 dagen trainers Sven, Carl en Jesse, tesamen met andere ouders-supporters, er waren om onze atleten bij te staan en aan te moedigen. Bjarne moest al vroeg uit de veren om op 9u30 klaar te staan aan de 100m horden startlijn. Met een meewind van 2.4 klokte hij af op 15.88" en mocht daarna aanstonds doorschuiven naar de hoogspringstand. Hier deed hij met 1m55, 10cm beter dan ooit! Kjersti die op deze 2de dag pijn had aan de scheenbenen, beet toch door en mocht openen bij het verspringen, waar ze met een wisselende wind, toch nog 4m76 ver sprong. Daarna nam haar zus Svelte het over aan de verspringbak en presteerde 4m94 om een uurtje daarna met de speer 34m65 neer te zetten na een worp van zeker 36m die spijtig genoeg, door de hevige zijwind,  buiten de sector belande! Kjersti had even daarvoor eveneens haar speerwerpen afgehandeld en was meer dan tevreden met de 23m37 resultaat. Ook Bjarne presteerde naar zijn doen sterk bij het speerwerpen door met een afstand van 28m21 maar liefst 10m66 beter te doen dan ooit! Nu kwam voor al de drie atleten de zwaarste proef eraan. Kjersti was de eerste die aan afsluitende 800m begon. De eerste 400m lukte behoorlijk maar dan moest ze veel terrein prijsgeven om met een afsluitende spurt na 3'00"41 aan te komen.  Zo sloot ze haar eerste zeskamp af op de 10de plaats met 3085 punten. Daarna was het Svelte haar beurt voor de dubbele baanronde waar ze aftikte in een nieuwe outdoor pr tijd van 2'29"44 waardoor ze ook haar puntentotaal en eigen clubrecord van de 7-kamp met 384 punten verbeterde zodat nu achter haar naam 4619 punten staat en niet te vergeten de 4 verbeterde pr's! Hierdoor maakte ze aanspraak op de 5de plaats met slechts 25 punten verwijderd van de 4de in de ranking. Bjarne sloot ook zijn 1ste  8-kamp af met de 1000m waar hij 3'28"52 over deed en wat zijn puntentotaal op 3320 punten bracht en dit aangevuld met maar liefst 7 verbeterde best prestaties! KNAP en STERK gedaan van onze meerkampers in deze slechte weersomstandigheden!