21 jongeren tekenden present op onze seizoensafsluiter, een kampenmeeting die heel wat volk lokte maar zoals steeds coronaveilig in goede banen werd geleid door een schitterend team van medewerkers, waarvoor dank. Bij de allerjongste benjamins meisjes proefde Femke voor het eerst van een meeting terwijl Janne zich verbeterde bij ver met 22cm. Bij de jongens sprong Tim een PR ver als 4° en wierp de hockeybal verder dan ooit. Bent deed hem dat na. Eerstejaars Cas, Thomas en Seppe deden ook meer dan hun best. Bij de pupillen meisjes had Julia duidelijk haar dagje. Na een PR van 3m86 ver (2°) wierp ze de hockeybal liefst 4m74 verder dan ooit en liet deze landen op 39m98 of liefst 1m38 verder dan Sarah Mees 25 jaar geleden neerzette. Van een afsluiter als pupil gesproken... Mare en Anne-Laura deden het haar na met PR's op ver en hockey. Ook Lena en Charlotte verbeterden hun hockeyworp aanzienlijk. Sterre sprong mooi naar 3m29 bij haar eerste optreden. Bij de miniemen wilden de meisjes vooral in schoonheid de overgang naar de cadetten inzetten. Fleur won het verspringen met een PR van 4m96 en Kato sprong ook het eerst voorbij de 4m. Bij speer wierpen Fleur en Tess een PR. Bij de jongens nam Jo afscheid met een PR op ver, waar Lander liefst 57 cm verder sprong naar 4m21. Thor hield het bij discus, waarvan hij voor het eerst in wedstrijd proefde. Een mooie afsluiter van een zeer bizar zomerseizoen. Proficiat!