Al bij al viel het weer nog mee! Het bleef droog en de wind blaasde in het voordeel van de verspringers waarvan onze talrijk opgekomen atleten van profiteerden! Stef sprong voor de 1ste maal juist op de kop 5m, Lars DH deed nog beter door met 5.28m maar liefst 52cm beter te doen dan ooit wat Bjarne met 4.90m, en Lars met 4m81 als beste sprong ook deden. Kjersti geraakte met een niet te best gevoel toch tot 4m83 waarmee ze 2cm beter deed. Kobe had de pech dat bij zijn verste poging van 4.49m de wind met 2.7 te veel in zijn nadeel blies wat Lies ook voorhad met haar sprong van 4m30. Eva had wel een geldige sprong met 4m08 als beste vandaag, terwijl Lena met 4m91 juist onder de beoogde sprong van +5m bleef. Sam mocht na haar enkel kwetsuur en lange revalidatie terug deelnemen en had het nog niet verleerd want met 5.08m was ze best tevreden. Ik had ondanks de goede prestatie van onze cadetten de indruk dat er meer had ingezeten maar de wispelturige wind en de nipte nulsprongen beslisten hier anders over. Ook Lola,die aan haar comeback aan het werken is, was van de partij en liet 4.93m optekenen welliswaar met te veel mee wind van +2.5. Onze jun. Arne kaapte de 1ste plaats weg door met een sprong van 6.39m, 10cm verder te landen dan ooit! Sien bleef met 4.88m ruim onder haar pr en Bart eindigde met 3m83 als verste sprong. Dit waren de sprongen en nu op naar de werpnummers. Hier namen bijna al de aanwezige cadetten aan deel. Deze jongens deden volop hun best maar presteerden onder hun verste worp ooit met Stef (31.63m), Sam (22.01m), Leni (21.98m), Bjarne (26.50m) en master Bart (3.83m). De meisjes Kjersti (23.45m PR+8cm), Lies (15.78m PR+5.08m), Lola (27.05m (PR+1.49m) en Lena (31.27m PR+2.13m) daarentegen wierpen het tuig naar een nieuwe pr afstand, waarbij Lena de kroon spande en terecht ontzettend blij was met haar 1ste worp boven de 30m! Ook Bjarne wist zich nog te verbeteren maar dan aan de kogelstand door deze over de grens van 10m te stoten namelijk 10.03m ver met maar liefst een verbetering van 81cm! Ook Hanne stond na een lange afwezigheid terug op het veld maar kogelde haar bol naar 8m82 en de discus liet ze belanden op 23.12m waar Arne als beste 24.91m liet noteren. Ik zag supper gemotiveerde en tevreden atleten die blij waren dat ze op de thuisbasis nog eens konden uitpakken. PROFICIAT allen en ook nog een dikke MERCI aan al de aanwezige evenzeer gemotiveerde medewerkers die goed uit hun pijp moesten komen wegens toch wat gebrek aan voldoende ingeschreven helpers.