Morgen vrijdag tijdens de trainingsuren staat onze jaarlijkse oefenveldloop gepland. We verwachten zeker de jeugdatleten TIJDIG op de piste, liefst om 18.15 uur. De gezamenlijke opwarming is voorzien om 18.30 uur. Bij aankomst wordt gevraagd om onder de overkapping een crosskaartje in te vullen met je naam, voornaam, categorie en geboortejaar. We vragen dat kaartje aan jullie sportkledij te bevestigen met een veiligheidsspeld (graag zelf voorzien). Dient voor opmaak van uitslag en wordt aan de aankomst afgenomen. De toegang tot de piste voor atleten en trainers is aan het torengebouw, voor de toeschouwers aan de hoofdingang thv cafetaria CC De Mol. De toeschouwers dienen zich te registreren aan de ingang van de piste. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor de toeschouwers en atleten +12 jaar, voor- en na de veldloop. Het programma werd bijgevoegd, evenals een bovenaanzicht van de piste  met indeling van de toeschouwerszone en de atleten/trainerszone. De toeschouwers kunnen de oefenveldloop bijwonen in hun specifieke zone. Ze kunnen ook gebruik maken van de zitplaatsen in de cafetaria en mondmaskers mogen dan afgedaan worden. Voor elke deelnemer is er een beloning aan de aankomst voorzien. We voorzien een podium voor de top-3 per geboortejaar. Wij kijken ernaar uit, jullie ook?!