Zo'n 150 Lyrianen, waarvan 100 jeugdatleten genoten van een prima coronaproof oefenveldloop in de omgeving van onze piste. De supporters konden zich na registratie opwarmen aan heel wat inzet en heel wat blije gezichtjes. De deelnemers genoten en iedereen werden beloond met een mooie gouden medaille. Wij moesten wel nog wat improvisatie aan de dag leggen om het parcours last-minute aan te passen wegens de heraanleg van het middenveld. Maar trainer en bestuurslid Jean wist die klus zoals steeds prima te klaren. Daarbovenop mochten de topdrie van elke leeftijdscategorie nog aanschuiven voor een heerlijke pannenkoek of een heerlijke kom soep die ze zittend en volgens de corona-regels in open lucht verbruikten. Hiermee steunden ze het project van Lena en Lars Min en Jane Vermeulen, die via hun school Sint-Ursula zich inzetten voor Coop Afrika en Bike for school, een project om kinderen en volwassenen in Afrika aan een fiets te helpen. De uitslag van de oefenveldloop kan je vinden via de link. Wie foto's heeft mag deze sturen naar lyra@atletiek.be. Mijn bijzondere dank gaat uit naar de vrijwilliger-medewerkers, de voorbeeldige en coronabewuste supporters en de plichtbewuste deelnemers die er samen voor zorgden dat alles superveilig verliep. We hebben als club in deze moeilijke tijden toch alweer gezorgd voor een beetje sportbeleving van de bovenste plank en daar zijn we blij om.