Nu de pandemie zo hevig toeslaat, de adviezen allemaal aangeven dat we zoveel mogelijk contacten en verplaatsingen moeten vermijden en we ook in het trainerskorps een 3-tal trainers hebben die thuis ‘gekluisterd’ zitten, hebben we in overleg met het bestuur besloten om de trainingen reeds vanaf vanavond af te gelasten, zowel voor jeugd als alle andere categorieën. We vinden het absoluut geen goed signaal als we zo’n massa jeugd- en andere atleten de verplaatsing laten maken, inclusief de ouders/grootouders die hun (klein)kinderen naar de training moeten brengen en ophalen, terwijl de overheid de herfstvakantie verlengt om contacten tussen de studenten onderling en verplaatsingen te vermijden. We volgen vanzelfsprekend de evolutie op de voet en zullen zo snel mogelijk terug de trainingen opstarten als de toestand aanzienlijk verbetert en we ook toestemming krijgen hiervoor. We hopen dan ook op jullie begrip te kunnen rekenen voor deze ingrijpende maatregel in het belang van de gezondheid van al onze leden en hun entourage. De online info-avond voor de ouders van de nieuwe jeugdatleten zal wel plaatsvinden vanaf 18.45 uur.