Zoals aangekondigd in onze nieuwsbrief hebben we een info-avond gepland voor alle ouders van de nieuwe jeugdleden. We danken jullie vooreerst voor het vertrouwen dat u stelt in onze vereniging en hopen dat uw kind(eren) het naar hun zin hebben. Gezien de pandemie hevig toeslaat, houden we eraan deze info-avond online te brengen om fysieke contacten te vermijden. We houden ermee rekening dat u misschien uw kind naar de training brengt en terug ophaalt en daarom starten we morgen woensdag 28-10 om 18.45 uur. Om 19.45 uur kunnen we dan afsluiten. Als je wilt inloggen hoeft u alleen maar de knop 'Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering' (link) aan te klikken, daarna de knop 'Doorgaan in deze browser' en dan 'Nu deelnemen' aanklikken. We vragen wel om je microfoon af te zetten om achtergrondgeluiden te vermijden tijdens de uiteenzetting. Je kan je vragen steeds stellen via 'chatvorm' tijdens de uiteenzetting. We hopen vanzelfsprekend dat jullie deelnemen aan deze online info-avond.