Het jeugdteam heeft in overleg beslist om de jeugdtrainingen terug op te starten vanaf woensdag 02-12. Zo kunnen we de evolutie vanaf de opstart van de scholen evalueren na 14 dagen. We volgen de actuele stand van zaken ivm nieuwe Corona maatregelen (vanuit de regering, lokale overheid en/of atletiekbond) uiteraard op de voet en zullen de nodige aanpassingen aan de trainingen doorvoeren, indien noodzakelijk. Dit geldt voor alle groepen van kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. De cafetaria blijft gesloten en ouders/toeschouwers zijn niet toegelaten op de atletiekpiste. Kinderen dienen afgezet en opgehaald te worden aan de toegangspoort. De trainers zullen de kinderen verder opvangen en begeleiden op de piste. Vanaf cadet blijft de regel nog geldig (voorlopig tot 13/12) voor individuele (niet-georganiseerde) trainingen (zie verder op de website).