Zoals eerder vermeld kunnen we door de Coronapandemie de november en december Powerplus Natuurlopen van Lier niet live organiseren. Het is spijtig, maar joggers zijn slimme mensen en het gezond verstand zegt dat dit de beste beslissing is om het Covid beest klein te krijgen. Ondertussen bleven we niet stilzitten en hebben we voor jullie een leuk virtueel alternatief uitgewerkt. Loop of wandel uw echte kilometers op de dag en parcours naar je keuze tot 20-02-2021 en leg virtueel één van onze parcours af. We bieden jullie drie afstanden aan.  De 25, de 50 en de 100 kilometer van Lier, die je kan afleggen in etappes. Alle praktische informatie treft u aan via de link... Je kan je inschrijven tot ten laatste 17-02-2021 via de knop 'inschrijvingen'. Ook joggers zonder Garmin/Strava/GPS kunnen hun afgelegde afstand manueel ingeven bij 'upload' (https://natuurlopenvanlier.be/virtuele-links-en-uploads). Je krijgt bevestiging van je positie op virtueel parcours per mail. We hopen vanzelfsprekend dat de cijfers van de pandemie verder de goede kant opgaan (daarvoor kunnen we zeker op jullie rekenen !!!) en dat we jullie op de geplande edities van 27 februari en 27 maart 2021 terug live in Lier mogen begroeten. Succes !!!