Meer dan 150 Lyriaantjes waren op de sinterklaastraining aanwezig en liepen, sprongen en wierpen op de vrolijke sint-muziek. Het feest moest helaas doorgaan zonder de Sint en zijn Pieten, die ons een brief schreven dat ze kozen voor de gezondheid van iedereen en niet in het minst van de Heilige Man zelf, die toch al heel veel jaren op zijn teller staan heeft. Echter niet getreurd, want de pieten hadden de avond voordien allerlei lekkers gebracht voor onze lieve en energieke kids. De uitdaging om de Sint een 'hart onder de riem' te steken en zoveel mogelijk verkleed als Piet naar de training te komen werd in dank aanvaard en heel wat leuke snoetjes en kleurlijke 'hulppieten' waren van de partij. Ik ben ervan overtuigd dat de Sint en zijn Pieten mee genoten hebben en dat hij volgend jaar de datum van 3 december 2021 reeds in zijn 'grote boek' heeft genoteerd om er terug fysiek bij te zijn samen met zijn sportpieten, die nu een jaartje langer kunnen oefenen om jullie uit te dagen...