Voor iedereen van recreant tot professional, 2020 is een uitdaging geweest voor alle atleten over heel de wereld. Het kostte veel werk van mensen achter de schermen om te kunnen blijven rennen, springen, werpen en lopen. Om hun inspanningen te erkennen, is het belangrijk waardering te tonen voor degenen die het ons mogelijk hebben gemaakt om door te gaan om onze passie voor atletiek na te streven. Er zijn veel mensen die we willen bedanken, gezondheidswerkers, veiligheidsdiensten, teveel om op te sommen, maar in een stemming die werd gehouden door de "Athletes Commission" onder atleten wereldwijd, was er één duidelijke winnaar: atletiekclubs over de hele wereld, die atleten essentiële ondersteuning bieden tijdens de pandemie. Daarom willen we alle trainers, bestuurders, vrijwilligers voor- en achter de schermen een hart onder de riem steken met deze mooie badge. Ze implementeerden hygiëneprotocollen voor ieders veiligheid en we slaagden er waar mogelijk zelfs in om lokale competities op verschillende niveaus op te zetten. Ook de lokale overheid en de Federatie mogen we niet vergeten voor het ter beschikking stellen van trainingsfaciliteiten en de nodige financiële ondersteuning.