Vandaag stond de G-indoor, mét het Bk voor atleten met beperking, in onze agenda maar de coronacrisis gooit andermaal roet in het eten. Net zoals zoveel andere evenementen moesten we ook dit event annuleren. Maar dat betekent niet dat we blijven stilzitten! Marcske en Gitte Haenen gingen aan de slag met alle oefeningen die enkele van onze G-atleten hebben bezorgd. Dus haal je sportschoenen maar boven en maak je klaar om samen te sporten met Marcske en Gitte. Marc Vertongen is de spits van FC De Kampioenen. Omdat de trainingen met de ploeg momenteel niet mogen plaatsvinden, is zijn conditie niet meer zo goed als vroeger. Om zijn conditie te verbeteren, roept voorzitter Balthazar Boma er professionele hulp bij. Met G-atlete en Paralympisch atlete Gitte Haenen als coach gaat Marcske er tegenaan om zijn conditie terug op peil te brengen. Ze gingen samen aan de slag met alle oefeningen die ze van de G-atleten kregen. Onze atleten Sanne, Janne, Daan en Joni werkten intens mee... Genieten maar van het knappe en leuke filmpje via de link...