De Vlaamse Atletiekliga had het plan opgevat, om gezien de zeer strikte opgelegde beperkingen door de overheid, toch zoveel mogelijk kansen te geven aan de elite-atleten met het oog op een kwalificatie voor een Internationaal Kampioenschap en/of met het oog op de ranking voor de Olympische Spelen. De eerste micromeeting greep onze spurtbom Kobe V. onmiddellijk aan om zijn spurttalent te laten zien. Hij startte in het gezelschap van 2 Nederlandse spurttoppers op de 60m en won na een beklijvend duel in een supertijd van 6"65, waarmee hij niet alleen zijn besttijd en clubrecord van 6"71 (cfr vorige indoorwinter) verpulverde maar ook op slechts 6 duizendsten van een seconde (6"646) strandde van de limiet voor het Europees Kampioenschap in Torun begin maart. Kleine keerzijde van de medaille... na de finish voelde hij een lichte pijn in de hamstrings, waardoor hij zekerheidshalve en verstandig paste voor de finale. Hopelijk valt de blessure mee... Van een schitterende 'seizoensopener' gesproken. Gisteren kwam zijn race en interview nog in het nieuws van VRT om 19.00 uur (zie link). Gefeliciteerd en nog meer van dat... !!!