De kogel is door de kerk, want na een weekendje puzzelen zijn we erin geslaagd om de ploegen/bubbels samen te stellen voor onze jeugdtrainingen in de komende periode. Mijn dank gaat zeker ook uit naar de bereidheid van de trainers om in deze moeilijke omstandigheden zich toch ten volle en veilig te willen inzetten voor onze enthousiaste kids. Van enthousiasme gesproken… Liefst 139 (!) jeugdatleten schreven zich in verdeeld over 22 Kangoeroes, 32 benjamins, 54 pupillen en 31 miniemen. Gezien het succes waren we ook genoodzaakt om de trainingsdagen aan te passen en dit zeker ook omwille van de beschikbaarheid van de trainers. Zo hebben we besloten om op woensdag de pupillen training te geven en op vrijdag de kangoeroes, benjamins en miniemen. De kangoeroes krijgen in deze periode uitzonderlijk iets langer training tot 19.45 uur. Ik voegde hierbij de aangepaste richtlijnen en de definitieve ploegindeling via de 'link'. Mogen we vragen om jullie kids op de hoogte te brengen van het nummer van hun ploeg/bubbel zodat we zeer vlot de kinderen de toegewezen verzamelplaats van hun ‘bubbel’ kunnen aanwijzen? Voor de Kangoeroes en de Benjamins graag een kledijsticker voorzien met het ploegnummer of vermelding op de hand met balpen als suggestie. OPGELET: de ploegen werden na de mailing van gisterenavond nog licht aangepast  maar zijn nu wel DEFINITIEF!!! We kijken er alweer naar uit om onze kids te verwennen met een plezante trainingsperiode…