Ik (Gery) ben zeer tevreden en fier als Voorzitter van de Belgische Atletiekfederatie en delegatieleider te hebben gefungeerd bij het beste Europees Kampioenschap Indoor ooit voor ons land. Naast de 5 medailles en de 17 atleten die doorstootten naar de Halve Finale of Finale in hun discipline, was ik ook bijzonder trots dat 3 Lyrianen schitterend voor de dag kwamen en dit onder het goedkeurend oog van onze coach Lieve VM. Michael, die zonder pech (cfr misstap) zeker de finale had bereikt van de 1500m en Kobe en Christian die zich kwalificeerden voor de Halve Finale van de 60 en 400m bezorgden me kippenvel. Via de link kan je mijn verslag lezen van 'Lier belicht', die me gisteren een interview afnamen. Dit Kampioenschap, de sfeer en teamspirit in het Belgisch Team zullen nog lang in mijn geheugen gegrift staan. Daar heb ik nu wel een weekje verplichte quarantaine voor over... Wat kan onze sport o zo mooi zijn... !!!