Rik Verwaest, waarnemend Burgemeester, maakt ons het volgende bericht over: "Beste, Gezien de recente uitbraak van de Britse variant in een school, willen we vanuit de stad vragen om bij alle ouders het belang van een quarantaine nogmaals te benadrukken en te herhalen. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat een verspreiding, ook buiten de school, stopt. Het is hierbij heel belangrijk dat je kinderen die in quarantaine zitten (ook de kinderen die ‘slechts’ in klasquarantaine zijn) deze en volgende week zeker niet laat deelnemen aan de activiteiten. Ben je op de hoogte, dat een kind dat nu in quarantaine zit, tot vorig weekend nog aanwezig was op de club dan vragen we je de trainingen voor deze groep tijdelijk op te schorten. Bedankt voor jullie extra waakzaamheid, en bedankt ook voor alle inspanningen die je vereniging al doet! We beseffen dat het ook voor jullie moeilijke tijden zijn.#samenerdoor " Wij vragen dan ook aan de betrokken ouders om hiervoor waakzaam te zijn en de richtlijnen strikt op te volgen in het belang van de gezondheid van onze atleten en trainers. Bedankt voor jullie medewerking en begrip.