Lyrianen, Het jeugdteam daagt jullie uit !!! Wie kan het 'mysterie van de verdwenen paaslolly's' ontrafelen? Het betreft een super leuke en fysieke paasvakantie activiteit voor het ganse gezin of in groepjes van max 4 (+ 12 jaar). Het spel kan gespeeld worden vanaf vrijdag 2 april zowel door kleine als grote atleten. Je legt een tocht af van ongeveer 6 km,  waarbij je onderweg 18 doosjes moet zoeken en deze moet loggen. In bijna elk doosje zit een bonuscijfer dat je nodig hebt om in te vullen in coördinaten waarmee je op het einde een schat kan vinden. Alle info ( instructies, kaart en invulblad ) werden  donderdag 01-04 via mail doorgestuurd aan alle Lyrianen. Wie geen mail ontvangt en de 'challenge' graag wil aangaan, kan de info bekomen door een mailtje of persoonlijk berichtje te sturen aan Ilse of Gery. ( gegevens te vinden op de site bij de trainers) Op het einde van de vakantie maken we 4 winnaars bekend!