We hebben de droeve plicht jullie het overlijden te melden van Jef Dillen, (schoon)papa van Katleen en Janick en opa van pupillen Wout en Jolien Monsieurs. Katleen verwoordde het onverwachte en harde afscheid als volgt: " Het doet mij verdriet om te moeten melden dat mijn vader Jef Dillen vrijdagochtend is overleden ten gevolge van een plotse bloeding in zijn lies. Hij heeft nog een spoedoperatie ondergaan, maar de bloeding was niet meer te stelpen door het vele littekenweefsel van vorige operaties. Hij heeft de afgelopen jaren veel lichamelijke problemen gehad, afgelopen zomer werd zijn linker been nog geamputeerd. Hij verbleef sinds februari in woonzorgcentrum Het Paradijs in Lier, maar we hadden allemaal het gevoel dat hij daar sinds kort zijn draai wat had gevonden en dat het goed met hem ging. Het afscheid komt dus toch onverwacht. De begrafenis is vrijdag, maar omwille van coronamaatregelen zal deze in beperkte kring plaats vinden. Sport was heel belangrijk in zijn leven, en de laatste 30 jaar van zijn leven was die sport atletiek. Eerst als jeugdcoach bij AC Lierse, toen dat niet meer lukte als jurylid. Die taak gaf hem de laatste jaren van zijn actieve leven heel veel voldoening. Ik denk dat hij op een atletiekpiste ook door iedereen graag gezien was. Vandaar dat we dit bericht willen delen met alle atletiekliefhebbers die mooie herinneringen aan hem hebben." Als link treffen jullie het overlijdensbericht aan voor het betuigen van jullie medeleven. Hiernaast ook een foto van Jef als actief jurylid in betere tijden.