Lore Van Den Broeck (ex-atlete en jeugdtrainster) en haar vriend Brent hebben het initiatief genomen om een heuse marathon te lopen in de omgeving van en door Lier. Hun bedoeling is om met dit nobele initiatief steun te verzamelen voor 2 goede doelen: G-woon, een vzw van ouders met mentale beperking die graag de droom van hun kinderen mbt zelfstandig wonen zouden verwezenlijkt zien. Joni en Jens Verret van ons G-team maken hiervan deel uit. Het andere doel is 'Love to move', een vzw die zich inzet voor kinderen met cerebrale parese. Door middel van acties willen zij de revalidatie, het materiaal en de therapie helpen bekostigen. Ook zouden zij graag sportmogelijkheden ondersteunen. Lore en Brent starten nu zaterdag 22-05-2021 om 11.00 uur aan de Sionsbrug te Lier en lopen via het Netekanaal en de stadsvesten rondjes van 10 Km. (Parcours zie 'foto's') Iedereen is van harte welkom op het parcours dat ik bijvoegde. Een stukje meelopen ter ondersteuning is ook welkom... Ook kunnen jullie een steuntje geven op het vermelde rekeningnummer. Wij duimen voor Lore en Brent en hopen dat ze ook op jullie steun kunnen rekenen. Bedankt alvast! Via één van de links komt u uit op de facebookpagina van het evenement...!!!