Vandaag trokken trainers Carl en Sven met een hele delegatie naar de Waalse club ACDC te Anvaing, gelegen tussen Ronse en Doornik om deel te nemen aan een Meeting de Concours (kampenmeeting). Voor het hoogspringen was er maar een korte aanloop mogelijk wat voor sommige atleten niet gemakkelijk en zo maar voor de hand was. Bjarne vond hierdoor zijn draai niet maar geraakte toch nog over 1m60. Arne bevestigde zijn vorige prestatie op onze piste door nogmaals 2m01 te overschrijden ondanks de aanloop van 5 passen en werd hiermee 2de bij de JUN/SEN! Lola die rustig aan haar comeback aan het werken is, evenaarde haar pr van 1m66 en werd primus bij de scholieren waar Kjersti, gecoacht door mama Heidi, mooi tot de 1m55 hoogte geraakte. Zus Svelte deed het bij de JUN 5cm beter en bleef hiermee 1cm onder haar PR. Om af te sluiten met het hoogspringen liet Carl nog weten dat hij heel tevreden kan terug blikken op de prestaties van zijn poulains en dit ook dankzij de meegereisde atleten Anna -Lisa, die haar pr verbeterde naar 1m50 en Jane die 3de werd met de hoogte van 1m55. Kjersti nam onder de vleugels van papa Sven ook nog deel aan het kogelstoten waar ze als 1ste eindigde met een stoot van 10m47 wat maar liefst 1m14 verder was dan haar vorige beste! Het was fijn om terug onder een stralende zon enkel tevreden atleten en trainers te zien zodat het echt de moeite loonde om de 120km afstand te overbruggen. Geniet ook nog van de mooi foto’s van de hand van Nadia, waarvoor natuurlijk dank! KEI GOE gedaan atleten en trainers! De uitslagen volgen nog maar staan nog niet op de site van ACDC.