Beide zussen, Hasse en Jutta trokken naar de Open meeting met jeugd naar het Limburgse Genk waar de piste gelegen is tegenover de school waar de mama nog op de banken zat. Hasse was een wel beetje verkouden en de spieren wat stijf maar zoals altijd stak ze weer haar beste beentje voor. Haar 2de poging van 4.95m was de verste van de 3 maar omdat ze wat liet liggen voor de afstootbalk was Hasse toch een beetje teleurgesteld, algoed dat ze zichzelf kon troosten met haar 1ste verspring overwinning van dit seizoen. KEI GOE gedaan Hasse. Normaal was de bedoeling om tezamen met haar zus nog mee te doen aan de spurt in rechte lijn maar door de hevige regenval gaven ze hier forfait voor. Voordat ze beiden op vakantie trekken naar Italië willen ze tijdens het komend weekend nog een meeting meepakken, als het niet regent tenminste! Bij deze al een fijne vakantie!