Eindelijk was het nog eens een mooi en zonnig atletiekweertje! De sfeer en de goesting zat er zeker in bij Hasse, alleen spijtig dat de organisatie niet echt voorzien was op zoveel deelnemers waardoor deze niet altijd van een leien dakje liep. De reactie van de aanwezige Lyrafans was dat ze maar eens naar onze eigen club moesten komen om een lesje leren. Hasse opende op haar geliefde 60m horden waar ze nipt de duimen moest leggen aan een atlete van Looise. Bij het verspringen opende ze met een knappe sprong van 5m12 die ze met de volgende 2 pogingen niet kon verbeteren. Hier had misschien nog wat meer ingezeten want de laatste sprong was dan een heel nipte nul sprong getuigt de foto en zoals dikwijls verder??? Hier kaapte Hasse nu wel de 1ste plaats weg van de 38 deelnemende atleten! Nog was haar honger niet gestild! Ze zette haar laatste energie in op de 150m, die ze trouwens voor de 1ste maal liep, en liet hier eveneens iedereen achter zich in een sterke tijd van 19.82". KNAPPE resultaten Hasse. Mooi om zo op verlof naar Italië te vertrekken. Congedo piacevole!