Op deze meeting kregen de halve fond atleten de kans om op de ongewone 600m afstand hun kunnen te tonen. Stefan en Lindert begonnen er als eerste aan en het liep als een sneltrein! Lindert nam Stefan op sleeptouw waardoor ze knalden naar een super en nieuw clubrecordtijd van 1'27"23 voor Stefan, op 29 honderdsten gevolgd door Lindert die de perfecte haas speelde. Stefan bedankt langs deze weg nog Lindert voor het geleverde trekwerk want zo krijgt zijn soms wankelend vertrouwen de nodige positieve boost. Onze master Tine stond ook haar mannetje op de 600m, geflankeerd door enkele seniores en juniores. Ze liet iedereen achter zich en klokte af na 1'45"72 wat meteen ook de tijd is die nu op de CR tabellen staat bij de W35 dames. Fiebe startte op de Engelse Mijl (1609m) en finishte na 5'58"72 als 2de en als toemaatje staat haar naam en tijd nu ook op de clubrecord tabellen want deze regel was nog blanco. Trainer Simon was in elk geval dik tevreden van zijn poulains en geeft hun nog een dikke PROFICIAT mee!