Voor het schrijven van dit wedstrijdverslag heb ik eventjes de atleten aangemoedigd om iets neer te pennen. Hier hun relaas.  Dylan: Het is mijn 100m van het seizoen en ik keek er wel naar uit omdat ik het wel eens leuk vindt om iets te doen dat niet mijn “specialiteit” is . Vorige jaar was mijn beste 100m 10.76 maar met een wind van 2.4 mee dus ongeldig, maar ik weet dat ik zo iets ook kan lopen met een geldige wind. In de reeksen van de 100m was mijn start echt heel goed en kon ik goed door versnellen naar het einde en toen had ik 10.93" en was ik niet zo tevreden met deze tijd. In de finale was mijn reactie wat minder maar daarna kon ik weer terug goed doorgaan en 10.87" klokken, op het internet stond er een meewind van 1.4 maar daar zeiden ze dat er een tegenwind van 1.4 was en zo voelden het ook. Ik ben er zeker van dat ik echt wel de richting van 10.70" moet kunnen lopen. 🙈 Grtz Dylan. Lynn haar schrijven: Ik ben best wel tevreden over de wedstrijd! De reeksen van de 100H was technisch een mooie race en goed ritme tussen de horde. Ik kan zeer tevreden zijn met de tijd van 14.15". Doordat er vrij weinig tegenstand was miste ik de extra push om iets van mijn PR van op de BK te kunnen afdoen. De twee volgende weken in Ninove en Lier (FC AC Lyra) hoop ik die tijd wel te kunnen verbeteren, onder de 14 sec lopen zou mooi zijn. Een half uur na de reeks van de horden, was het de 100m. Matige tijd van 12.44", maar zat met de gedachten nog bij de horden. Bij de derde race, finale van de 100H zat de vermoeidheid er wat in na de 5de horde maar was het nog wel een constante race in 14.35" Groetjes Lynn 😄 . Bedankt voor jullie persoonlijk verslag Lynn en Dylan. Dit spaart ons veel tijd en zo krijgen we een juist wedstrijd relaas! Enkele mooie foto's zou het verslag nog meer opfleuren. Hopelijk volgen andere Lyra atleten en trainers jullie voorbeeld.