Eén van de grootste verrassingen op het Belgisch Kampioenschap Alle Categorieën van eind juni was zonder meer onze hoogspringer junior Arne Min. Na zijn 3° plaats op het KVV met 2m01, zette hij in Merksem nog 2m08 neer waarmee hij zich kwalificeerde voor het BK. En daar sloeg hij iedereen met verstomming door 'de' prestatie van de dag neer te zetten en zijn record te verpulveren naar 2m15, waarmee hij niet alleen de 3° beste hoogspringer werd van het Belgisch Kampioenschap maar ook een ticket voor het Europees Kampioenschap verdiende door de limiet van 2m13 te overschrijden. Morgen donderdag 15-07 staat Arne in het Estse Tallinn voor zijn eerste grote uitdaging tussen de beste Europese hoogspringers. Hij springt om 15.25 uur plaatselijke tijd of 14.25 uur Belgische tijd. Jullie kunnen hem volgen via livestream (zie link). De beste 12 stoten in principe door naar de Finale... We duimen alvast vanop afstand en wensen Arne grote hoogtes toe... Succes!!!