Lynn B. heeft duidelijk het goede vormpeil te pakken. Nadat ze reeds 5° werd op het BK Alle Cat met een CR van 14"13, trad ze nu aan in een mooi bezette Flanders Cup te Ninove. In ideale weersomstandigheden en met 1,7m/s rugwind verpulverde ze haar clubrecord op de horden met liefst 0.31" en bracht het op 13"82. Ze werd hiermee knap 4° en zette hiermee de 7° beste Belgische jaarprestatie neer. Ook Michael kwam aan de start van de 5000m in een supersterke bezetting met Kimeli en Hendrickx die een laatste test aflegden voor hun afreis naar Tokyo. Hij liep een zeer sterke wedstrijd en finishte uiteindelijk, ondanks het vele achtervolgende kopwerk, als 4° in 13'38"11 waarmee hij slechts 0.44" boven zijn besttijd bleef, die hij eerder dit jaar op de IFAM neerzette. Hij blijft nog steeds 5° beste Belgische performer van dit jaar op deze afstand. Ook Dylan Owusu verdedigde onze kleuren en mocht zelfs aantreden in de A-finale van de 400m. Ondanks de minder gunstige buitenbaan realiseerde hij toch een tijd van 48"53 en bleef een goede halve seconde boven zijn besttijd. Mooi werk van ons Lyra-trio in Ninove!