De Minnekes trokken naar Mechelen om benen en armen nog eens te testen. Arne kwam als eerste in actie op de 110m horden begeleid door coach Paul. Hij finishte in een mooie tijd van 15,47 waarmee beiden zeer tevreden waren. Lena had zich ondertussen opgewarmd voor het speerwerpen. Ze was er op gebrand om haar PR met 3 cm aan te scherpen zodat ze zeker zou zijn van deelname op het BK. Echter nog voor de wedstrijd officieel begon, gingen de hemelsluizen open waardoor dit een moeilijk doel werd. Ondanks de gietende regen kon ze nog 30m43 laten optekenen. Ook Lars had zijn zinnen gezet op een mooie tijd omdat het op training heel goed loopt, maar ook hij had het niet getroffen met het weer. Terwijl het water met bakken uit de lucht viel spurtte hij op de 100m als een volleerd waterkieken naar de finish in 12,84. Na een heerlijke warme douche thuis en frietkotfriet was de regen snel vergeten. Merci aan Paul om er weeral te staan!