Onze estafetteploegen hebben zonder meer van zich laten spreken op de Belgische Kampioenschappen te Jambes (Namen). Alle gestarte ploegen haalden het podium en het was zeer leuk vast te stellen dat de ervaren topatleten de jongeren mee over de streep trokken en als één hecht en zeer enthousiast team hun grenzen verlegden. Eén van de topprestaties werd tot het laatste bewaard met de 4 X 200m ploeg bij de heren. Nadat ze reeds in de reeksen de beste tijd lieten noteren met Robbe, Christian, Senne en scholier Jitse knalden ze (Dylan verving de jonge Jitse) de tegenstand voorbij naar een Belgische titel in een fenomenale tijd van 1'24"68, bijna 1" sneller als het clubrecord van 2019, maar wel ook de DERDE PRESTATIE ALLER TIJDEN in België, op slechts 0"53 van het Belgisch record. Ook op de 4X100m schitterden ze reeds eerder met de snelste tijd in de reeksen (41"29) met Jiste, Robbe, Christian en Dylan. Ze (met Joris ipv Jitse) lieten daarna iedereen achter zich en verpulverden het clubrecord met perfecte wissels naar 40"59 (CR was 41"25 in 2019) waarmee ze ook in de TOPTIEN ALLER TIJDEN komen. Ook de dames lieten van zich spreken op de 4X200m met een mix van jong en ervaring. Scholiere Kjersti, Lynn, juniore Mirthe en Elise verpulverden reeds in de reeksen het clubrecord (cfr 1'43"94) en brachten het met de 3° tijd op 1'40"94. In de finale wisselden de dames naar brons en verbeterden de clubrecordtijd nog eens naar 1'39"81 (15° tijd aller tijden in België). Ook de dames 4 X 800m lieten van zich spreken en Lisa, Tinne, Bloeme en Heleen brachten het stokje als bronzen 3° binnen in een knappe 9'31"59 slechts 1" boven het CR van 2020. Bij de atleten met beperking was het ook feest, want de dames Eliese, Janne, Elise en Jadzia haalden de dubbel met Belgische titels op de 4X100m en  de 4X400m. Bij de heren waren ze ook blij met zilver op dezelfde afstanden met Bart, Hannes, Jaro en Connor. Er werd nog een duchtig feestje gebouwd op het terrein en op de tribune bij de talrijke en luidruchtige supporters en de champagnekurken knalden. Terecht en verdiend !!! GEFELICITEERD, estafetteteams en coaches!