Voor het lidmaatschap 2021-2022 dient IEDEREEN (bestaande en nieuwe leden) het digitale formulier (Zie link) in te vullen VOOR 15-10. Daarna ontvangen jullie een mailing met overschrijving van het verschuldigde lidgeld. Hierbij zal rekening gehouden worden met de mogelijke kortingen. Alle informatie over het lidgeld treft u aan via de 2° link. OPGELET: Voor de betaling van het lidgeld dient u het toegekende OGM-nummer te vermelden !!! Voor het PK van nu zaterdag zijn we nog op zoek naar enkele helpers. Graag bijgaande formulier (bij de 3° link) aanvullen als je je steentje wil bijdragen, zelfs voor enkele uurtjes... Thx! Voor de CC Relays van 24/10 (aflossingsveldloop) zoeken we nog atleten om de ploegen aan te vullen. Alle info via de (4° link). Jeugd (Pup/min) kunnen inschrijven bij gery.follens@aclyra.com en vanaf cadet bij simon.chovau@aclyra.com. + Info-avond ouders jeugdatleten op woensdag 20/10 om 19.00 uur (Zaal 1° verdieping Moevement tijdens training) + Oefenveldloop op vrijdag 22/10 tijdens trainingsuren (jeugd aanwezig om 18.15 uur) Info volgt. + Zondag 24/10 : Crosscup (zie hoger) (Inschrijven maar… !!!) + Zondag 24/10 : 1° Lierse Vlaaikens wandeling (5 Km = familie-activiteit (organisatie: trainster Ilse en collega’s) (info: Wandel mee tegen kanker! - Heilig Hart Ziekenhuis Lier (heilighartlier.be)) + Vrijdag 29/10 : Halloweentraining (IEDEREEN komt verkleed naar de aangepaste training…)