Dag 1 van het Provinciaal Kampioenschap verliep schitterend met een organisatie die tot in het kleinste detail op wieltjes liep, een heerlijk nazomerzonnetje en prima sportomstandigheden maar zeker ook zeer succesvol voor onze atleten. In afwachting van een iets uitgebreider verslag geef ik mee dat we 14 maal het podium op mochten. 5 Provinciale titels werden ons deel met scholier Siemen Wuyts op de 400m, Junior Arne Min bij ver, senior Senne die de dubbel pakte bij de 110m Horden en de 400m en Otto Vanluchene bij de 5000m. Zilver was er weggelegd voor de juniores Lotte en Mirthe op de 100 en 200m, seniore Lisa op de 800m, Stefan op de 1500m en Tibo op de 5000m. Brons werd dan om de nek gehangen van cadet Lars DH bij ver, scholier Axl en junior Joppe bij de 1500m en senior Lander op de 5000m. Uniek en zeer mooi als afsluiter was zeker het VOLLEDIGE Lyra-podium op de 5000m seniores met Otto, Tibo en Lander, die hun plannetje tot in de perfectie uitvoerden. Mooi zo! Ook een super-DANKJEWEL aan alle vrijwilligers die in de bres sprongen en onze clubnaam alweer een beetje (veel) hielpen oppoetsen met hun werkijver. 1 uur na het Kampioenschap was het volledig terrein opgeruimd en dat verdient een PLUIM! Op nu naar de Natuurlopen van deze winter die eraan komen vanaf zaterdag 20-11 met de 5 Km, 10 Km en de 10 Miles !!! Alle info op www.natuurlopenvanlier.be.