Michael Somers had vooraf aangekondigd dat hij bij zijn eerste '10 Miles van Antwerpen' er alles zou aan doen om de zege binnen te halen. Het zou echter geen gemakkelijke opdracht worden met ook Olympisch atleet Isaac Kimeli aan de start. Maar Michael maakte zijn ambitie waar en liet na het uitkomen van de laatste tunnelpassage zijn 2 metgezellen Isaac Kimeli en Thomas De Bock in de steek en finishte in een knappe 47'45", 23 seconden sneller als Isaac en 30 seconden beter als Thomas. Een mooie opsteker voor Michael als je weet dat hij hier liep voor het goede doel. Hij liet zich sponsoren en zal een mooi bedrag kunnen overmaken aan Natuurpunt, waar jullie nog steeds tot 02-12 kunnen voor storten (Zie artikel hieronder). Michael heeft als hoofddoel zijn zinnen gezet op het WK indoor 3000m in maart 2022 te Belgrado. Ook zal hij de manches van de Crosscup meelopen en zich misschien en hopelijk plaatsen voor het EK Cross. Wij duimen voor hem! Een reportage van Sporza en ATV treft u aan via de links...