Onze Lyrianen zetten de trend van de eerste dag (zie artikel hieronder) gewoonweg verder... Op deze 2° dag van het Provinciaal Kampioenschap mochten scholiere Sam DV (Ver), Junior Robbe T. (100 en 200m), Lotte S. (400H) en Matthias Q (Kogel) de hoogste podiumtrede op. Zilver was weggelegd voor scholier Jitse C. op de 100m, Lena M. met de speer, Junior Lotte S. op de 400m, Mirthe W. bij ver, en Matthias Q. met de discus. Brons was dan weer het deel van junior Jarne V. op de 100m en senior Lukas B. met de kogel. Verder waren er nog persoonlijke beste prestaties voor cadet Lars op de 100 en 200m, Tess bij ver, scholier Bjarne H. op de 100m, Lars M. op de 200m, Eva DK bij ver, juniores Brent F. en Jarne V. op de 100m en senior Lukas B. met de discus. Een mooie afsluiter van een bizar zomerseizoen voor ons roodwit team, met dank voor ieders inzet maar zeker ook voor de gedrevenheid en vele trainingsuren die onze trainers vrijmaakten om jullie klaar te stomen...